Setiap Pagi Raya

by - 6/25/2017

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Maaf zahir dan batin jika ada terkasar bahasa, tersalah kata, terumpat tanpa sengaja atau jika ada post aku yang membuat sesiapa terasa. Aku manusia biasa hanya mampu berusaha untuk perbaiki diri dari semasa ke semasa. Gitchuww~

Haa, dah baca kena maafkan tau!!

Okay, korang ada tak ahli keluarga yang suka buat perangai pagi raya? Mesti ada kan? HAHA!
Jangan kata koranglah orangnya. Please 😂😂😂 Aku punya keluarga jugak tak terlepas daripada tu. Setiap tahun ada je yang buat perangai. Tak nak tangkap gambar, tak nak ikut beraya, tak nak mandi pagi raya? Adoi. Macam-macam oii. Satu jelah nak cakap, rugi tau tak manfaatkan masa yang ada ni bersama keluarga. Bila dah besar nanti semua ada keluarga sendiri, ada komitmen sendiri. Nak bergambar sekali pun payohhhh weh! Jadi manfaatkanlah masa bersama keluarga anda okay? Moga Syawal kali ini mengeratkan silaturrahim antara insan :)

Image result for selamat hari raya aidilfitri


♥ Thanks for reading♥

You May Also Like

0 thoughts